A termékek és szolgáltatások ismertetését, böngészését, keresését könnyítő modul. Feltölthetők az egyes áruk, termékek, szolgáltatások illetve módosíthatók azok tulajdonságai, paraméterei.

Minden termékhez lehetőség van képek, dokumentumok és hivatkozások csatolására. A termékek főbb tulajdonságai alapján az oldalra látogató felhasználók kereshetnek a termékek között, így szűkítve az őket leginkább érdeklő találatok listáját.

Lehetőség van az egyes termékeket kiemelni, így ezek a többi termék előtt jelenek meg.

termékek, szolgáltatások feltöltése

részletes információk megadása

keresési lehetőség, szűkített találati lista

termékek tulajdonságai könnydén módosíthatóak

képek, linkek, dokumentációk feltöltése

könnyedén megtanulható és használható

egyszerű kezelés


Nikon Coolpix S1000pj

A világ első, beépített kivetítővel rendelkező fényképezőgépének segítségével izgalmas módon, TV és számítógép nélkül oszthatja meg fényképeit és videóit. A rendszer rendkívül egyszerűen használható: egyetlen gombnyomással bármilyen lapos felületre kivetítheti a képeket, legyen az irodai fal egy előadásnál, vagy a gyermekszoba plafonja esti mese idején. A karcsú vázú gép remekül hordozható, és egy sor automatikus funkciót kínál, amelyek egyszerűvé és szórakoztatóvá teszik a remek képek készítését és megosztását a családdal és a barátokkal, bárhol tartózkodjon is a fotós.

93.500 Ft
Olympus SP-590UZ

Az SP-sorozat egy ultrazoom legenda, és az új SP-590UZ modellel az Olympus ismét tovább javította kompetenciáját a zoomok területén: a beépített 26x-os ultrazoomnak köszönhetően az SP-590UZ elől szinte lehetetlen kitérni. A Kettős képstabilizáció segít az életlenség elkerülésében a 26x-os optikai zoom használata esetén is, míg a Továbbfejlesztett arcfelismerő technológia segítségével a fényképezőgép akár 16 arc felismerésére is képes, amelyekhez beállítja az optimális élességet és expozíciót. A fényképezőgép nagy, 10 fps sebességű sorozatfelvételi lehetőséget is kínál.